Kostvejledning


Er du klar til en livsstilsændring, hvor du erhverver dig en bredere viden omkring kost og dens betydning for kroppen? Har du brug for vejledning til at tabe dig eller lære at sammensætte en sund og næringsrig kost, så kan vi hjælpe dig. Vi er uddannet kostvejledere fra ”At Work”-skolen, og vi holder os hele tiden opdateret med, hvad der rører sig indenfor sundhedsfeltet.  

Forløbet er individuelt og tilpasses til dig og dine mål. Sammen vil vi beregne et mål, som er realistisk og sundhedsmæssig forsvarligt for dig, og der lægges en handlingsplan ud fra det.  

Det er aldrig for sent at komme i gang med at gøre noget godt for krop og psyke.

Aktiv ernæring
Er du sportsudøver, og ønsker du at optimere din træning gennem kosten, kan jeg hjælpe dig. Aktiv ernæring er vejledning i den korrekte kost i forhold til din træning. Få en vejledning i hvordan du skal sammensætte dit daglige energiindtag, så du får en ernæringsrigtig kost, der tilpasses dit træningsniveau og idrætsgren. Igennem den rigtige kost vil du kunne forbedre din præstationsevne under træningspasset/konkurrencen, opnå en optimal og hurtigere restitutionsperiode samt være sikret at din krop får de næringsstoffer den har behov for. 

”Målret og optimer din træning gennem kosten og nå længere!”

Kontakt

Kostvejledning
Fysioterapeut Vibeke Gundersborg
T 2489 2050
 
Kostvejledning 1. gang:
Kr. 350,-
Opfølgende kostvejledning:
                 Kr. 100,-
Billedgallerier
Nyhedsbrev